Word donateur en steun ons

De opvang en verzorging van alle zwerf- en afstandsdieren kost helaas veel geld. Van de gemeenten ontvangen wij een vergoeding voor de eerste 14 dagen van het verblijf van een zwerfdier. Na die 14 dagen wordt het asiel eigenaar van de zwerfdieren en komen de kosten van verdere verzorging dus voor rekening van het asiel. Om de dieren allemaal de beste hulp te kunnen geven, kunnen wij niet zonder uw steun.

Wilt u ons het hele jaar steunen wordt dan donateur. Wilt u ons eenmalig steunen klik dan hier.

Geef een jaarlijkse donatie aan het asiel en word vaste donateur. U krijgt dan ook onze nieuwsbrief per e-mail toegestuurd. Vul hier onder uw gegevens in.

  Ja, ik help mee en doneer elk jaar:

  IBAN nummer:


  Voor- en achternaam:
  Straat en huisnummer:
  Postcode:
  Plaats:

  E-mail:
  Telefoon:

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Stichting Dierenopvangcentrum Noordwijk voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank om uw bijdrage van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank.

  Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de incasso en het jaarlijks verzenden van onze nieuwsbrief.

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.