Vacature Bestuurslid

Vacature Secretaris en vacature Algemeen Bestuurslid op vrijwillige basis

De Stichting Dierenopvangcentrum Noordwijk beheert het dierenasiel Offem dat is gevestigd aan de Lageweg 2, 2201 TV te Noordwijk. Wij zoeken naar enthousiaste en kwalitatieve uitbreiding van ons bestuur!

Wat brengt het je?

Je gaat deel uitmaken van een klein en goed functionerend, enthousiast bestuur en beheer bij een goed werkend asiel. Je draagt bij aan de maatschappelijke functie die een asiel heeft en je kunt je tijd, enthousiasme en kennis inzetten ten behoeve van dieren(welzijn). Resultaat is vele dankbare dieren (en verzorgers/sters) binnen en buiten het asiel.

Wat zoeken we bij je?

Een communicatief vaardige persoonlijkheid, die gericht is op samenwerking en het behalen van resultaat binnen ons asiel en binnen verschillende netwerken. De aanwezigheid van deze eigenschappen blijkt ook uit je arbeidservaring. Uiteraard heb je grote affiniteit met dieren in het algemeen en in het bijzonder met asieldieren. We hebben je tijd, idee├źn en gedachten nodig bij de verdere planontwikkeling voor het asiel van de toekomst. Ervaring met bestuurswerk binnen een vereniging of maatschappelijke instelling is een pre. Bestuur en beheer willen verdere plannen voor het asiel ontwikkelen en daaraan draag je bij.

Omvang van het bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit 2 personen, te weten een voorzitter, en penningmeester. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van het asielwezen en het dierenwelzijnsbeleid zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons bestuur met een secretaris en zeker twee algemene bestuursleden. Wat je gaat doen binnen het bestuur en hoe taken verdeeld worden is afhankelijk van je deskundigheid en wat zich aandient in ons werkveld. Aandachtsgebieden in het bijzonder zijn het (verder) ontwikkelen van het pr-beleid, sponsor- en fondsenwerving en de participatie in verschillende regionale samenwerkingen met andere asielen. Het bestuur vergadert gemiddeld 1x per maand.

Enthousiast geworden en je wilt meer informatie? Neem dan contact op met Esther Vlieland bestuursvoorzitter: tel 06- 12984793. Wil je direct je belangstelling kenbaar maken email dan je motivatie voorzien van je cv naar esthervlieland@gmail.com.