Lara

Lara is een lieve trouwe hond die even de kat uit de boom kijkt maar zich al snel vertrouwd voelt wanneer zij voldoende aandacht en liefde ontvangt.
Lara houdt ervan om lekker te wandelen en te rennen in het park of op het strand. Verder loopt ze aangelijnd (vanwege haar jachtinstinct). Ze is een echte knuffelkont maar kan ook goed zichzelf vermaken. Even alleen thuis zijn is dan ook geen probleem als ze voldoende lichaamsbeweging heeft gehad. Momenteel verblijft Lara bij een gastgezin waar zij samenwoont met een reutje, wat ze heerlijk vindt. Ze houdt van het gezelschap en nadat ze elkaar goed kennen zelfs van stoeien. Met teefjes gaat Lara minder goed samen. Hier kan ze naar uitvallen (puur blaffen).
Anders dan haar leeftijd doet vermoeden is Lara met haar 7 jaar nog steeds erg speels en oogt nog jong. Ze verovert zo gemakkelijk ieders hart.
Wanneer er bezoek langskomt of er wordt aangebeld gaat ze blaffen, maar wanneer het bezoek haar even negeert dan kalmeert ze snel en komt ze langs voor een aai over haar bol.
Helaas kunnen wij momenteel door een scheiding en een andere woonruimte waar honden niet welkom zijn niet voor haar zorgen waar we genoodzaakt zijn om op zoek te gaan naar een ander baasje. We hopen dat dit haar huisje voor altijd gaat zijn want dat verdient ze. Het is fijn als Lara bij iemand kan wonen die haar voldoende uit kan laten, een heerlijke bos/duin/strand/park wandeling vindt ze heerlijk. (alleen op strand los ivm jachtinstinct). Samen met een ander reutje kan Lara ook goed samen.
Met kinderen kan Lara goed, wel bij nieuwe kinderen altijd even samen benaderen.
Het is belangrijk dat een baasje stevig in haar of zijn schoenen staat, ze houdt van baasjes met zelfvertrouwen. Ben je wat onzeker met honden of nog niet gewend aan honden, dan is Lara geen goede match. Lara houdt van duidelijkheid dit geeft haar ook zelfvertrouwen. Wanneer Lara zich goed op haar gemak voelt, dan heb je een super loyale en lieve hond die je heel veel vreugde geeft.

Lara : 1-5-2016 (oorsprong Spanje, mix)
Schofthoogte 46 cm
Kg 18

Voor meer informatie 0610406455

sophievankampen@hotmail.com