Pension

Kattenpension asiel Offem

Eigenaar met vakantie: dier in pension!

Jaarlijks staan huisdierenbezitters die op vakantie gaan voor de vraag: ‘Wat doen we met de hond of kat? Mee op vakantie of toch maar een pension’

Voor honden is dit vaak eenvoudiger dan voor katten. Als de kat niet mee gaat, is het mogelijk dat buren/vrienden de verzorging op zich nemen maar de kat kan ook in het dierenasiel worden ondergebracht. De kat moet zijn ingeënt en voorzien van het entboekje.

Beperkt aantal verblijven
Asiel Offem heeft een bijzonder gezellig ingericht verblijf voor de pensionkatten, voorzien van een  binnenverblijf, overdekt buitenverblijf en een grote buitenren. Voor de kosten zie tarieven.

Katten worden de eerste dag even apart gehouden. Daarna, als de kat het aan kan, mag hij of zij vrij rondlopen tussen de andere loge’s.

Speciaal dieet of medicijnen?
Heeft uw kat een speciaal dieet of medicijngebruik dan wordt daar de nodige aandacht aan besteed zodat u met een gerust hart de kat bij ons kunt laten. Knaagdieren en vogels welkom mét eigen kooi. Konijnen en andere knaagdieren (mits geënt) evenals vogels, kunnen ook in pension genomen worden, mits een eigen onderkomen (hok of kooi) wordt meegenomen maar er zijn maar beperkte plaatsen.

Op tijd reserveren
Op tijd reserveren is noodzakelijk en informeer naar de pensionvoorwaarden. U kunt het beste geruime tijd van te voren contact opnemen met het dierenopvangcentrum, vooral in de vakantietijd is het ontzettend druk.

Informatie
Wilt u informatie over het logeren van uw huisdier in ons pension? U kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 0713616698