Vacature donderdagavond

Dierenverzorger op vrijwillige basis voor de donderdagavond (en 2x p.m. een dagdeel in het weekend)

Als dierenverzorger op vrijwillige basis verricht je werkzaamheden die deel uitmaken van de dagelijkse verzorging van de aanwezige dieren. Tijdens een intakegesprek krijg je tekst en uitleg over de werkwijze van het asiel. De dagelijkse aansturing is in handen van een team van vaste medewerkers.

Werkzaamheden

De globale indeling ziet er als volgt uit: We beginnen met het voeren van de katten en indien nodig medicijnen geven. De honden worden uitgelaten door medewerkers die hiervoor intern zijn opgeleid. Vervolgens krijgen zij ook eten. Daarna worden de katten- en hondenverblijven schoongemaakt, waarbij er volop contact is met de dieren. Over alle dieren wordt gerapporteerd. Uiteraard is er ook tijd voor een gezamenlijke koffie/thee-pauze waarbij we de honden gezelschap houden. Voor het einde van de dienst gaan we de dieren nog een keer voeren en worden de honden nogmaals uitgelaten. Eventuele knaagdieren en/of vogels krijgen tussendoor de nodige verzorging en aandacht.

Wat wij van je vragen

Beschikbare tijd: iedere donderdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur. Daarnaast twee dagdelen per maand in het weekend. In overleg is het mogelijk om te kiezen voor een ochtend- en/of avonddienst (ochtend van 8.00 tot 12.00 uur, avond van 18.00 tot 21.00 uur).

Je dient te beschikken over een gezonde dosis dierenliefde. Enige kennis van dierenverzorging is een pré, maar geen voorwaarde.

Wat wij je bieden

Je komt werken in een kleinschalig, gezellig asiel waar dierenliefde en collegialiteit volop aanwezig zijn. Er wordt altijd met minimaal 3, maar bij voorkeur met 4 à 5 personen gewerkt op het dagdeel dat je aanwezig bent. Na uitgebreid te zijn ingewerkt ga je aan de slag en na een aantal weken is er een evaluatiegesprek om te zien hoe het gaat. Wil je reageren op deze vacature vul dan onderstaand formulier in en klik op “verzenden”. Wij nemen dan binnenkort contact met je op.

  PERSOONLIJKE GEGEVENS:
  Achternaam:

  Voornaam:

  Geboortedatum:

  Straat en huisnummer:

  Postcode + woonplaats:

  Telefoonnummer:

  E-mailadres:

  MOTIVATIE:
  Wat interesseert je in de dierenzorg?

  Vanwaar je interesse in onze organisatie?

  Heb je ervaring/opleiding in de dierenzorg?

  Indien ja, welke:

  Vertel ons iets over jezelf:

  Hoe heb je kennis van ons genomen?

  Beschik je nog over speciale vaardigheden die je voor onze organisatie zou kunnen/willen inzetten?

  [cf7sr-simple-recaptcha]